Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check” SHOPPA NU BETALA I JANUARI MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Läromedel / Läromedel för barn (ämnesindelad) / Matematik & naturkunskap / Prefix Matematik 1a, digital, lärarlic 12 mån

Prefix är heltäckande digitala läromedel i matematik för gymnasiet. Läromedlen är anpassade efter de ämnes- och kursplaner som gäller från den 1 juli 2021.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Prefix Matematik 1a får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Varje område inleds med en startsida, där centralt innehåll presenteras och ofta någon inledande aktivitet finns för repetition eller för att skapa intresse. Det finns ibland inledande speluppgifter där grundläggande kunskaper testas. Därefter följer teoritexter, lösta exempel och en stor mängd övningsuppgifter i tre olika svårighetsnivåer. Varje område avslutas med olika diagnoser och tester.

Interaktivt och multimodalt
Samtliga uppgifter är interaktiva och något som är speciellt för Prefix Matematik 1a är att det finns förklarande filmer till samtliga lösta exempel och merparten av uppgifterna i läromedlet. Detta gör att eleverna inte kör fast så lätt och på så sätt frigörs tid för läraren. Dessutom finns filmer som förklarar hur man kan använda digitala verktyg i matematik. 

Tester och övningar
Efter varje avsnitt finns övningar som testar att eleven förstått teorin. Dessutom finns en stor mängd övningar på tre svårighetsnivåer samt diagnoser, tester och ösningsprov. Det finns också ”Mängdträning” där eleven kan träna ännu mer på grundläggande färdigheter. Detta gör att alla elever lätt kan hitta tillräckligt med uppgifter på den nivå som passar. En inbyggd räknare och grafritare (Desmos) underlättar i detta arbetet och gör en extern miniräknare överflödig.  I resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten av de övningar som varje elev gör.

Lärarstöd
Prefix Matematik 1a innehåller ett rikt lärarmaterial med pedagogiska tips, prov samt olika aktiviteter som kan delas ut till eleverna via det digitala läromedlet.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Teorin har en grundtext, sammanfattning och ibland ett fördjupningsavsnitt. Övningsuppgifterna finns i tre olika svårighetsnivåer och innehåller mycket film som förklarar lösningar till uppgifterna. Detta gör det lättare att individualisera och låta varje elev arbeta på den nivå som passar bäst.

Flexibelt planeringsverktyg
Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.Författare Daniel Nilsson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-05-03

Format Online produkt

ISBN 9789151102924

Förlag Gleerups Utbildning AB

Bokserie Prefix

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap