Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

TIDSTUNNELN - Fristående fortsättningen på uppskattade Tidsboken av MiA Zetterlund!

Änglar har försvunnit! Det borde inte vara fysiskt möjligt, men var i alla Sefären, galaxer och världar är de? När vänner till Ranael försvinner, beslutar skyddsängeln och Tidsboken att i smyg ta reda på hur det ligger till. Jakten leder dem till ett kraftfullt vapen från tidernas början, oväntade allianser, nya Sefärer och en demonfurstes hämnd. Samtidigt har den människa som Ranael fått i uppdrag att beskydda en stor hemlighet. Hemligheten försätter henne i farliga situationer både i verkligheten och på nätet. Den får Tidsboken att ge sig ut på internets mörka sidor och Ranael att bege sig ner på jorden förklädd till människa. Ensam och jagad, av änglar, demoner, virus och människor, ställer sig Ranael och människan ängeln skyddar samma fråga: Vem kan man lita på utan att varken bli lurad, skadad eller avslöjad?

SAGT OM TIDSBOKEN:

Zetterlunds berättartekniska lösningar imponerar, liksom förmågan att ge alla aktörer i boken eget språk, en egen röst. Den läsare som söker spänning hittar den i mötet mellan goda och onda krafter både i gestalt av ondskefulla väsen och översittare. Den som vill ha humor hittar sitt, den som vill ta ställning till mobbning och förbön får sitt och den som vill möta de himmelska härskorna i all deras glans får sitt lystmäte. Möten med det gudomliga och med anden iscensätts i symboliska akrobatiska flyguppvisningar, fantastisk sång och strålande fäktningsscener.

Recension i Dagen

Zetterlund kan sin bibel och tar med läsaren på en magisk resa där hon visar sin bild av himlen. Att läsa om människor sett ur änglaögon är ett kreativt och roligt författargrepp. Hon skriver om filosofiska och tämligen avancerade teologiska frågor på ett sätt som läsaren kan förstå. Författaren har gott om fantasi, leker med namn och innehållet känns fräscht. Med sin text förmedlar Zetterlund att det är det inre som räknas. Tidsboken är en bra och välskriven bok för ungdomar.

BTJ-häfte 2, 2016, Anna-Karin Närkling

Författare MiA Zetterlund

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-06-18

Format Inbunden

ISBN 9789189169029

Förlag Pärlan Förlag

Antal sidor 391

Vikt 538 gr

Bokserie ()

Åldersgrupp 12-15

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap