Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / Jag är ju så jävla easy going

Ungdomsroman av Augustprisvinnande Jenny Jägerfeld blir film!

Joannas hjärna är ett nöjesfält vid högsäsong. En veritabel freakshow, eller kanske ett analogt twitter. Man kan också kalla det för adhd, och så länge hon äter sin medicin så är det inget större problem. I alla fall inte jämfört med att ha en mamma som förgäves försöker skriva en ny roman, för nionde gången, och en pappa som apatiskt sitter framför teven och svarar fel på de enklaste frågesportsfrågorna. Och inte jämfört med att vara pank. Att vara pank när det är dags att köpa ny medicin. Och därför lura en knark-langare på pengar. Och bli påkommen och mordhotad. Vilket inte är någonting alls, jämfört med att vara kär. I Audrey.

Jag är ju så jävla easy going utkom första gången 2013. Det är en roman för unga vuxna, full av svart humor, action och överraskande vändningar. Och som så ofta när det gäller Jenny Jägerfeld, står en smart, verbal och inte helt socialt anpassad ung kvinna i händelsernas centrum. Våren 2022 blir Jag är ju så jävla easy going långfilm, och i samband med det ger vi ut en ny pocketutgåva med filmomslag!

Författare Jenny Jägerfeld

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2022-02-02

Format Pocket

ISBN 9789178133444

Förlag Lilla Piratförlaget

Antal sidor 288

Vikt 160 gr

Bokserie ()

Åldersgrupp unga vuxna

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap