Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / Söderkisarna lär sig leva veganskt : för djurens skull

Följ med Billie, Otis och deras mamma till en gård som vill vara världsbäst mot naturen.Där både djur och människor lever gott och trivs i en lugn och fridfull miljö. Men va?.... Kan höns värpa färgglada ägg? Tycker grisar om att spela TV-spel? Och varför är mamma en spindelväktare?


Barnen lär sig mycket roligt på gården, men också att många djur i världen inte har det lika bra. Ibland bor de trångt och föds upp enbart för att bli mat till oss människor. Det känns inte bra i magen. Men något som känns bra är de veganska pannkakorna som mamma lagar till lunch. Mums!

''Söderkisarna lär sig leva veganskt – för djurens skull’’ är första delen iSanna Bråding och Karin Boströms barnboksserie som ska inspirera fler attvåga testa vegansk kost och livsstil. I boken finns även recept som ni kan provahemma. Övriga delar i bokserien handlar om att leva veganskt för planetensoch för hälsans skull. Tillsammans skapar vi en mer hållbar värld.

Författare Sanna Bråding

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-09-21

Format Övrigt

Illustratör Karin Boström

ISBN 9789198714708

Förlag Boksmart

Antal sidor 40

Vikt 428 gr

Bokserie Söderkisarna lär sig leva vegansk

Åldersgrupp 6-9

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap