Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BARNBÖCKER / Kapitelböcker / Springa och äta

Hani har ägnat hela sitt liv åt att träna för att bli en bra löpare, precis som sin kända mormor. Men tänk om det inte är hennes dröm längre? Träningen börjar alltmer kännas som en tråkig plikt, och tanken på att dra på sig löparskorna får henne bara att må dåligt. Och snart hittar Hani ett sätt att trösta sig på, något som hon döljer noga för både sina vänner och alla andra ...

I den tredje delen i serien om de fyra vännerna Alice, Samira, Hani och Daisy får vi följa Hani, som drabbas av ätstörningar. BÄSTA VÄNNER är en lättläst serie om de bekymmer och problem tonårstjejer kan stöta på, som höga krav i skolan och psykisk ohälsa, skriven med varm och varsam hand av Jo Cotterill.

Författare Jo Cotterill

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-04-08

Format Inbunden

ISBN 9789188577801

Förlag Argasso bokförlag AB

Antal sidor 66

Vikt 200 gr

Bokserie Bästa vänner

Åldersgrupp 12-15

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap