Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check” SHOPPA NU BETALA I JANUARI MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Biografier / Konst & underhållning / Hela svenska folkets Loffe

Janne Loffe Carlsson är en av Sveriges mest folkkära artister med en karriär som sträcker sig från debuten som barnskådespelare 1950 fram till de sista musikinspelningarna 2017, samma år som han gick bort - ett tidsspann på närmare sjuttio år.   

Som en av landets bästa trummisar spelade han i egna grupper som Hansson & Karlsson och Heta Linjen och med artister som Jimi Hendrix, Dexter Gordon, Lars Gullin och Pugh Rogefeldt. Hans filmer Repmånad och Göta kanal är fortfarande älskade komediklassiker. Under sin karriär arbetade han med med de flesta stora svenska skådespelarna: Kim Anderzon, Per Oscarsson, Allan Edwall, Eva Röse och många, många fler.  

Hela svenska folkets Loffe berättar han själv öppenhjärtligt om sitt liv för författaren Mikael Jansson i en serie intervjuer som skulle ha blivit Loffes memoarer. Här kommenterar han både succéerna och fiaskona, de goda åren och de mindre bra, missbruksproblemen och glädjeämnena och alla samarbeten med svenska och internationella artistkollegor jämte andra mer okända sidor av hans person.

Författare Mikael Jansson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2022-03-12

Format Inbunden

ISBN 9789178359929

Förlag Bokfabriken

Bokserie ()

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap