Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I NOVEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Biografier / Memoarer / Motborgare. Personligt brev

Efter tjugo år av studier är det dags för Otto Gabrielsson att ta klivet ut i arbetslivet. Han skriver därför ett långt brev till arbetsförmedlingen. Det blir en hel bok, där vi får följa Ottos liv under ett års tid.

Han tar bussen in till stan och köper en t-tröja på rabatt på H&M, bröd på Lidl, korv på Ica och en kolja i en fiskaffär. Med självironi, allvar, värme och humor reflekterar han över sitt mående, sin alkoholkonsumtion, världens tillstånd och sin relation till människan.

Tonfallet känns igen från Vildhavre (2020), som var ett brev till Otto Gabrielssons far, Jörn Donner. Otto har ställt sig utanför samhället, blivit en motborgare, och det är ett val som förefaller logiskt och följdriktigt. För vem vill vara endast en kugge i samhällsmaskineriet? Vad är vi värda om vi låter bli att gå till jobbet i morgon?

Otto Gabrielsson är psykolog och jobbar på en vårdcentral i Småland i Sverige. Gabrielsson debuterade med kritikerrosade Vildhavre Sista brevet till pappa.

Författare Otto Gabrielsson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-11-05

Format Häftad

ISBN 9789515254221

Förlag Schildts & Söderströms

Antal sidor 250

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap