Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”DE HETASTE BÖCKERNA TILL DE BÄSTA PRISERNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Deckare & Kriminalromaner / Ett hjärta i bitar

Ett hjärta i bitar är den första delen i en ny deckarserie med polisen och mordutredaren Tina af Schelin på Österlen.

 

"Det är de härliga miljöerna, relationerna till [] kollegor och dramat mellan Tina och hennes bitska svärmor som fångar mig. Det här är, mordet till trots, en riktigt mysig läsupplevelse."
- Annelie Henrysson, Blekinge Läns Tidning

 

Försommaren övergår i sommar när Tina flyttar från Stockholm till Skåne för att gifta sig med sitt livs kärlek, greven Fredrik af Schelin. Hon har haft en framgångsrik karriär inom Stockholmspolisen och ser fram emot ett sabbatsår. Hon ska bara vara med Fredrik och lära sig allt om sitt nya hem, Carolineborg slott.

Men bara några veckor efter bröllopet inträffar en tragisk händelse. Tina står nu ensam med huvudansvaret för slottets verksamheter, mitt i en bottenlös sorg. När hon får möjlighet att börja hos Skånepolisen, där hon ska stötta en ung polis, Maja Hadzic, tvekar hon inte att tacka ja.

En dag hittas en död man naken i en gödseltank i Brösarp. Det visar sig vara den kände och omtyckte ryttaren Ulf Waldenhök. En framgångsrik nationalidol, som levde ett lyckligt liv med fru och barn på sin lyxiga hästgård vid havet på Österlen, vem kan ha velat döda honom? Tina och Maja får i uppdrag att leda mordutredningen och snart förändras bilden av stjärnryttaren.

Parallellt med mordutredningen försöker Tina komma tillrätta med sin nya tillvaro på slottet, vilket visar sig ha sina utmaningar.

 

Elisabeth Andersson är journalist och författare och bor i Malmö. Hon har tidigare skrivit feelgoodromaner, bland annat de hyllade Lyckostarnas klubb och En stjärna som faller. Nu debuterar hon som deckarförfattare.

 

Röster om Elisabeth Anderssons tidigare böcker:  

Kustboktanten: Jag gillar att historien har ett högt tempo, det är inte långtråkigt en enda sekund.    

Betsybybook: Fastnade direkt för den här boken. Boken dröjer sig kvar länge och det älskar jag.  

Annelie Henrysson, BLT: Både tänkvärd och lustfylld. En bok som lämnar en skön känsla i kroppen när du läst klart.  

Boktanten: En underbar och känslofull bok som får dig att fundera över livet. Författaren har ett rakt och enkelt, men samtidigt målande, språk som verkligen griper tag i mig. Jag kommer definitivt att läsa mer av henne.  

Millimys books: En riktig bladvändare! Hela boken är väldigt välskriven och väl genomarbetad. Jag ser verkligen fram emot att läsa mer av Elisabeth Andersson.

 

Författare Elisabeth Andersson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-05-26

Format Inbunden

ISBN 9789178358199

Förlag Bokfabriken

Antal sidor 351

Vikt 518 gr

Bokserie Österlenmorden

Ursprungsland Sverige

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap