Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”DE HETASTE BÖCKERNA TILL DE BÄSTA PRISERNA

Varukorgen är tom

I mörkret är den andra delen i den nervkittlande Ulvöserien, om utredaren Sofia Hjortén och den avhoppade polisaspiranten Fredrik Fröding.

En iskall vinternatt försvinner en fyraårig flicka från familjens landställe utanför Örnsköldsvik. Föräldrarna är utom sig av oro och hela trakten engageras i sökandet. Har hon lämnat huset frivilligt? Eller har någon fört bort henne?

Snart visar det sig att ytterligare en familjemedlem är försvunnen och utredningen blir en kamp mot klockan för Sofia och hennes kollegor.

Fallet väcker starka känslor hos den höggravida Sofia, som tvingas riskera sitt och sitt ofödda barns liv för att ta upp jakten på en hänsynslös person som är beredd att offra ett barn för att få sin vilja igenom.

Författare Lina Areklew

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-10-13

Format Inbunden

ISBN 9789180061322

Förlag Bazar Förlag

Antal sidor 350

Bokserie Ulvö-serien

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap