Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check” SHOPPA NU BETALA I JANUARI MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Familj & Hälsa / Radikalt lagom

Bli lycklig, bli radikalt lagom.

Du har förstås hört hur viktigt det är att träna varje dag. Du har också hört att du kan springa från din ångest liksom att träning är en gratis och biverkningsfri medicin. Om du vill hålla dig riktigt frisk ska du dessutom äta rikliga mängder vitaminer, fibrer och frukt.

Det här är vedertagna sanningar som gör sig påminda i form gnagande stress så fort vi tar en fika eller väljer bussen över cykeln.

På jobbet möts vi av en maratonlöpande vd, kollegor som tävlar om vem som bäst förhåller sig till den senaste extremdieten och en HR-avdelning som inte bara har infört obligatoriska yogapass, utan också tvingar i väg dig på föreläsningar med hälsogurus vars främsta expertis tycks vara att ge dig dåligt samvete för din livsstil.

Det finns bara ett problem de gamla sanningarna är inga sanningar och många av hälsoprofeterna har fel. Faktum är att många av hälsoråden vi matas med har motbevisats av vetenskapen. Inte nog med det, somliga av våra vanligaste hälsotrender kan vara rent skadliga för din hälsa.

Hur kommer det sig då att så många osanningar har överlevt tidens tand? Hur hamnade hälsotrenderna så snett och vad är egentligen den bästa metoden om du vill leva ett hälsosamt liv?

Det och mycket mer får du få lära dig i boken Radikalt lagom där professor Fredrik Nyström synar våra mest vedertagna hälsosanningar med hjälp av humor, värme och de senaste forskningsresultaten.

Du kommer snart förstå att vägen till ett hälsosammare liv handlar om att leva gott, snarare än att banta och träna sig till döds. Allting handlar slutligen om det svenskaste vi har att vara lagom.

Det handlar om att leva ett balanserat liv med lagom mycket mat, lagom mycket träning och lagom mycket vin.

Låter det radikalt? Kanske, men det är vår märkliga samtid som lurat oss att det goda livet inte skulle vara förenligt med god hälsa.

Författare Fredrik Nyström

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-12-03

Format Inbunden

ISBN 9789179651121

Förlag Volante

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap