Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 169:-

”check” SHOPPA NU & BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Feelgood & Romance / Feelgood / Början på något nytt

Johanna har precis flyttat med sin familj till Båstad. Här ska hon få tid att förverkliga sig själv, och skriva den stora romanen. Men flytten blir inte alls som hon har tänkt sig och hon börjar fundera på om allt inte är ett enda stort misstag.

Medan vännerna skaffar barn och stadgar sig satsar Alex på en karriär som influencer. Efter ett uppslitande otrohetsdrama flyr hon till familjens sommarstuga. Väl där inser hon hur ensam hon egentligen är. Trots att hon har 300 000 följare på Instagram har hon ändå ingen att vända sig till när livet faller samman.

Efter 40 år som flygvärdinna har Mona motvilligt gått i pension. Det som borde vara en fantastiskt härlig tid känns helt tvärtom. Hon vet inte vad hon ska göra med all tid som hon plötsligt fått. Vem är hon nu? Och hur ska hon hantera sin sorg över att inte längre ha ett jobb att gå till?

Av en slump möts de tre kvinnorna och ställer upp i en tävling tillsammans. Det som kunde ha slutat som ett flyktigt möte blir istället början på något nytt.

Författare Jenny Fagerlund

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2022-06-10

Format Pocket

ISBN 9789113108537

Förlag Norstedts

Antal sidor 352

Vikt 185 gr

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap