Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”DE HETASTE BÖCKERNA TILL DE BÄSTA PRISERNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Feelgood & Romance / Feelgood / Som i ett vykort

Efter en lång tids frånvaro återvänder Ida till sin vykortsliknande hemby, men där är inget som det brukade vara. Hennes förr så ordningsamma pappa, Sten, är som förbytt och den lokala besöksnäringen har blivit utkonkurrerad av ett osmakligt tomteland i tornedalska Santajärvi. En lösning på problemet är att bygga ett hotell i byn, men den charmiga entreprenören Emil håller både byn och Idas känslor på halster.

Allteftersom tiden går dras Ida längre in i kampen för att rädda det lilla samhället, samtidigt som hon till varje pris måste hjälpa sin pappa. Men hur stöttar man någon som inte ser sitt eget behov av hjälp?  

Som i ett vykort är en feelgoodroman om familjerelationer och en liten bys kamp för överlevnad i den norrbottniska idyllen.  

SOFIA RUTBÄCK ERIKSSON har tidigare skrivit barnboken Änglabrorsan, som givits ut på flera språk. Som i ett vykort är hennes debutroman.

"En riktigt fin debutroman och en feelgood med alla de rätta ingredienserna skriven med ett målande språk och en underfundig humor med smarta och roliga referenser, som får mig att skratta högt gång på gång. Där finns också hela tiden en underton av allvar som en riktigt bra feelgood behöver. Det är också en mycket vacker skildring av en far- och dotterrelation och en kärleksförklaring till landsbygden och Norrbotten, och Luleå." Anna Lönnqvist

"Som läsare dras man in i det lugna bytempot. Ett säkert kort för många på stranden." Frida Jönsson, BTJ

"Fin feelgood om familjerelationer och kamp för överlevnad i glesbygd." Femina

"Historien är universell och jag tror att de som gillar feelgood kommer att få en ny favorit, det har jag fått." Jenny Shima, bokbloggare

"Riktigt läsvärd och rolig, även om den innehåller mycket svärta." Bibbloagneta

"Om du vill läsa en bok i sommar så är det den här. Den är rolig, känslosam och en perfekt sommarbok. Utan att ha läst ut den så ger jag den fem av fem." Sofie Schander, bokbloggare

Författare Sofia Rutbäck Eriksson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-06-16

Format Danskt band

ISBN 9789177992967

Förlag Louise Bäckelin Förlag

Antal sidor 394

Vikt 436 gr

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap