Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I DECEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

En man kliver av bussen i den solbelysta sensommarnatten. Han heter Jon Hansen, men kallar sig för något annat. Åt alla håll ligger det nordnorska landskapet kargt och stilla. Pistolen i jackfickan slår mot höften när han börjar gå mot en klunga hus. Hans jobb är att skjuta folk. Med hälsning från Fiskaren. En olåst kyrka får bli hans natthärbärge. Han väcks av en pojke och möter pojkens vackra mor. Fadern är försvunnen ute till havs. Jon Hansen är på flykt från maffian i Oslo. Det enda han behöver kunna är att döda. Och det är just det han inte vågar. Hans chef Fiskaren är inte nöjd. Midnattssol utspelar sig i nordligaste Norge i slutet av sjuttiotalet – ett thrillerdrama som även är en kärlekshistoria och en berättelse om en stark tro. Jo Nesbø är en av världens mest lästa kriminalförfattare. Midnattssol är den andra fristående thrillern i en serie om två – Blod på snö utkom våren 2015.

Författare Jo Nesbø

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2015-10-07

Format Epub

ISBN 9789164242716

Förlag Piratförlaget

Antal sidor 237

Bokserie Blod på snö

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap