Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 169:-

”check” SHOPPA NU & BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Naturvetenskap & Teknik / Maskinteknik & materialteknik / Konstruktionshandbok : för svetsade produkter i stål

Att förstå hur en svetsad konstruktion hållfasthetsmässigt fungerar och lämpligen utformas kräver djup kunskap inom flera områden.

Denna femte, helt omarbetade utgåva av Konstruktionshandboken har flera nya kapitel som bland annat behandlar sprödbrott, svetsegenspänningar och kontroll av svetsförband.
Stor vikt har lagts vid att förklara svetsade konstruktioners beteende under olika betingelser.
Genom sin utformning är boken tillgänglig för ett stort antal konstruktörer som inte dagligen utför hållfasthetsanalyser.

Omarbetningar har skett för att harmoniera med de senaste standarderna inom området, i första hand Eurocodes och IIW:s rekommendationer.

Konstruktionshandboken har som mål att ge förklaringar till varför kraven i standarderna är utformade som de är och ge tips och råd om hur konstruktioner praktiskt kan utformas för att kraven skall innehållas. Handboken ger också hjälp och stöd till de industrigrenar som inte styrs av någon speciell standard inom området.

Boken har skrivits för att kunna utnyttjas som handbok inom industrin, men den lämpar sig även väl som kurslitteratur för såväl tekniska högskolor/universitet som internt eller externt anordnade företagskurser.

Claes Olsson har sedan 1973 arbetat med tekniska beräkningar och hållfasthetsanalyser. Under tiden har han skrivit flera böcker inom ämnet analys av svetsade konstruktioner. I dag driver han företaget TechStrat of Sweden AB, med inriktning mot strategisk teknisk rådgivning åt industrin.

Författare Claes Olsson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2014-01-20

Format Kartonage

ISBN 9789198152906

Förlag Techstrat publishing

Antal sidor 480

Vikt 1000 gr

Bokserie ()

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap