Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Samhälle & Politik / Samhälle & Kultur / Den besvärliga mångfalden

Mångfald, ett ord som cirkulerar överallt men vars betydelse sällan konkretiseras. För att förstå vår komplexa samtid är det oumbärligt att omge oss med olikheter och se samhället ur olika perspektiv. Men samtidigt är det inte alltid bekvämt att möta det som är annorlunda.

I Den besvärliga mångfalden visar Qaisar Mahmood vad som står på spel i ett av samtidens mest centrala begrepp, och hur vi med rätt ledarskap kan hantera svårigheterna som våra olikheter ger upphov till och utnyttja mångfaldens fulla potential.

Genom att se mångfalden som något instrumentellt, och som någonting på samma gång besvärligt som nödvändigt, presenterar Mahmood konkreta verktyg för hur man undviker att mångfalden blir en splittrande kraft – både på den lokala arbetsplatsen och i samhället i stort.

Med ett förord av Lena Andersson och illustrationer av Stina Wirsén.

Författare Qaisar Mahmood

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-08-25

Format Pocket

ISBN 9789189139541

Förlag Fri Tanke

Antal sidor 149

Vikt 92 gr

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap