Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I DECEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Samhälle & Politik / Samhälle & Kultur / Forskningspolitiska styrmedel och deras effekter på forskningen : förslag till ett ramverk för analys av stödformer

God forskning skapar förutsättningar för ekonomiskt välstånd, stödjer en växande högteknologisk arbetsmarknad och stimulerar det demokratiska samtalet. Forskningens centrala plats i samhället innebär att den kommer att styras på olika sätt, särskilt då medel ska fördelas. I detta häfte analyseras hur olika typer av finansieringsinstrument påverkar forskningens förutsättningar och den kunskap som produceras. Författarna föreslår en modell för hur denna typ av styrning kan förstås och i förlängningen utformas på ett ändamålsenligt och effektivt sätt.

 

Författare Tomas Hellström, Merle Jacob

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-05-28

Format Danskt band

ISBN 9789170613401

Förlag Makadam förlag

Antal sidor 46

Vikt 85 gr

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap