Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Samhälle & Politik / Samhälle & Kultur / Prestationsbaserad styrning i akademin : instrumentalisering i tidsanvändning, identitet och professionalitet

Forskning handlar om att vinna, pröva och ompröva mänsklig kunskap. Samtidigt kretsar samtalen inom akademin påfallande ofta om egna och andras prestationer, snarare än om forskningsfrågor. Hur kommer det sig att ledning och utveckling av akademisk verksamhet i stor utsträckning blivit liktydigt med att mäta, kontrollera och rapportera? I detta häfte undersöks och diskuteras framväxten av instrumentalistiska förhållningssätt och attityder, och hur detta i förlängningen påverkar universiteten som samhällsinstitutioner.

Författare Anders Broström, Marianne Ekman, Lars Geschwind, Monica Lindgren, Johann Packendorff

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-05-28

Format Danskt band

ISBN 9789170613418

Förlag Makadam förlag

Antal sidor 48

Vikt 90 gr

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap