Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I DECEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

”Vår andliga värld” tar upp många intressanta ämnen som kan behöva diskuteras på ett djupare plan i dagens samhälle. Covid-19-pandemin, Black Lives Matter-rörelsen, rasism, klimatförändringar och överbefolkning är bara några exempel på bokens ämnen som författaren på ett intressant sätt närmar sig, ofta med Bibeln och Bibelcitat som utgångspunkt.   Boken lyfter även olika etiska frågor såsom dödshjälp, abortfrågan, manlig omskärelse, kvinnlig könsstympning och barnäktenskap, också viktiga frågor som kan behöva diskuteras mer i samhället ur ett etiskt perspektiv. Genom citat från media i de olika ämnena har boken kommit att bli ett tidsdokument. ”Vår andliga värld” är en mycket läsvärd bok som är väl värd att begrunda. En bok att komma tillbaka till flera gånger. Boken är en oerhört utvecklande bok som verkligen har mycket att ge läsaren.   Per Olof Ahlström är jur.kand. och polischefsutbildad. Han har arbetat i 32 år som polischef i olika funktioner i Jämtlands och Västernorrlands län. Hans egen kommentar till boken: ”Jag har alltid följt utvecklingen i samhället och i världen och ställt mig frågan – varför är världen så eländig? Hur långt skall det gå innan vi beter oss bättre mot varandra och mot vår planet? Finns det en plan?

Författare Per Olof Ahlström

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-09-27

Format Storpocket

ISBN 9789188939661

Förlag Förlagshuset Siljans Måsar

Antal sidor 224

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap