Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

I ett ödehus vid Offersjön, djupt inne i de ångermanländska skogarna, hittas en ihjälsvulten man. Två fingrar är avhuggna på hans vänstra hand. Sjuttio mil längre norrut, i det nästan övergivna gruvsamhället Malmberget, har en annan man spärrats in i en källare och lämnats att dö. Eira Sjödin, polisassistent i Kramfors, blir engagerad i utredningen, samtidigt som hennes mamma måste in på vårdboende. Hennes bror sitter fängslad, dömd för ett brott han har erkänt, men inte begått. När ännu en man försvinner berör det Eira personligen. För att finna honom är hon beredd att riskera allt.  

Slukhål är den fristående fortsättningen på succéromanen Rotvälta, och andra delen i Tove Alsterdals serie från Ådalen. Rotvälta utsågs till Årets bästa svenska deckare 2020 och belönades med Glasnyckeln för bästa kriminalroman i Norden.

TOVE ALSTERDAL har hyllats stort för sina spänningsromaner, ända sedan debuten med Kvinnorna på stranden 2009. Hennes böcker ges ut på över tjugofem språk och är prisbelönta i flera länder.  

"Toves förra bok, Rotvälta gav jag högsta betyg och hennes nya är ännu bättre. [...] Omöjlig att lägga ifrån sig innan sista sidan och där - vilken cliffhanger!"
Expressen Söndag  

"Tove Alsterdal är enastående på att kombinera vardagsliv i inre Norrland med intensiva polisjakter efter en utstuderad seriemördare."
Aftonbladet  

"Redan när jag har läst några få sidor, slås jag av Tove Alsterdals förmåga att använda språket. Orden skapar en rytm som känns i min kropp. Rentav fysiskt njutbart."
Norrländska Socialdemokraten  

"Tove Alsterdal kan sitt Ådalen och hon kan verkligen spegla bygdens historia och nutid i sina böcker."
Ölandsbladet

Författare Tove Alsterdal

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2022-08-11

Format Pocket

ISBN 9789180184892

Förlag Lind & Co

Antal sidor 336

Vikt 186 gr

Bokserie Ådalen

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap