Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Skönlitteratur / Dinas bok

»Det är en episk berättelse, skriven med stor kunskap om miljö och historiska fakta!« BTJ 

»Det är en storslagen och säregen roman som inte liknar något jag läst. Det är verkligen Dinas bokLitteraturMagazinet

»Det är en fantastisk och gripande bok om Dina som är en otrolig kvinna ur många olika perspektiv, dessutom en kvinna som går sin egen väg. Vi bjuds på många olika personligheter och extremt fantastiska och målande miljöskildringar från en svunnen tid. Ta dig tid och läs den.« Bettan bokprataren

När folket på den nordnorska gården Reinsnes gått till sängs händer det att man hör klagande cellotoner från lusthuset i parken och att ett par flaskor slottsvin saknas i förrådet dagen därpå. Det är Dina Grønelv, gårdens härskarinna, som försöker betvinga mörkret och skulden hon bär på.

Dina är en naturkraft, farlig men sårbar där hon styr handelshuset vid havet, tar emot köpmän och bestämmer över ångbåtstrafiken. Hon vägrar att foga sig i 1850-talets snäva kvinnoroll och gör som hon vill. Rider barbacka, röker cigarr och lägrar stallpojken. Hennes lust och nyfikenhet är bottenlös, hon själv är både ödesdiger och intagande.

Dinas bok är en modern klassiker om en stark kvinna och hennes familjs svek, skuld, sorg och lidande. Boken har fascinerat flera generationer av läsare över hela världen sedan den publicerades i Norge 1989. Boken är första delen i berättelsen om Dina och hennes familj.

Författare Herbjørg Wassmo

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2020-09-14

Format Inbunden

ISBN 9789177893486

Förlag Historiska Media

Antal sidor 512

Vikt 834 gr

Bokserie Dina-serien

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap