Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

En elvaårig pojke ser modern skjuta ihjäl sin ryske älskare. Sanningen om varför ljungen kring den döde mannen färgades röd berättar pojken inte för någon. Händelsen sätter djupa spår i hans inre och de obesvarade frågorna är många: Bär ett vittne del i skulden? Är det en lögn att tiga om vad han såg? Har modern rätt att offra vem hon vill? Pojken heter Benjamin och är son till Dina på Reinsnes.

Lyckans son skildrar Benjamins utveckling från pojke till ung man vid 1800-talets slut. Han söker efter sin mor i Berlin och Skandinavien, men ocksa i kvinnorna som kommer i hans väg: garvarens hustru i Tromsø, Karna vid det danska lasarettet och Anna som är förlovad med hans bäste vän.

Boken är en fristående fortsättning på Dinas bok, och är den andra delen i berättelsen om Dina Grønelv och hennes familj.

Författare Herbjørg Wassmo

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-09-20

Format Pocket

ISBN 9789177897729

Förlag Historiska Media

Antal sidor 463

Vikt 254 gr

Bokserie Dina-serien

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap