Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I NOVEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / BÖCKER / Skönlitteratur / Samtida skönlitteratur / MeloDrama Queens: Vad kan gå fel! - Signerad av Nanne Grönvall

Signerad upplaga

 

"Kärringen kommer inte kunna sätta mig på plats. Det är en sak som är säkert", mumlade Mimmi ilsket när hon klev ur taxin och stegade upp mot sin managers kontor, medvetet tjugofem minuter försenad för att Pirjo skulle förstå att Mimmi är den största stjärnan av de två. Föga anade hon att den nybotoxade Pirjo skulle göra en grandios entré hela femtio minuter försenad.

"Åh, darling!" utbrast hon med kindpussar på celebert avstånd. "Det ska bli så härligt att få göra den här turnén tillsammans med dig", log Pirjo.

Mimmi och Pirjo - två artister vars storhetstider har passerat bäst-före datum, åker motvilligt på en gemensam turné i förhoppningen om att slippa tomma lokaler och inställda konserter. Men båda lever kvar i sina divabubblor och dessutom har de alltid avskytt varandra ända sedan de möttes första gången, i mitten på nittiotalet. Mimmis livlina i den tuffa nöjesbranschen, är hennes trogna vänner -  MeloDrama Queens.

Välkommen in i en galen nöjesvärld tillsammans med MeloDrama Queens. Att hålla sig aktuell i underhållningsbranschen är en konstart. Att dessutom åldras och försöka hålla jämna steg med digitalisering, influencers och sociala medier, visar sig inte vara helt lätt. I en vardag präglad av konkurrens tar sig MeloDrama Queens tillsammans igenom glädje, sorg, fram- och motgång.

Jakten på att känna sig behövd och bekräftad, leder MeloDrama Queens ut på hisnande äventyr. Ena dagen en stor stjärna och i nästa stund är det knappt någon som ens känner igen en. Läsaren får följa vänner, kollegor och rivaler i en färgstark mello-dramatiskt värld.

 

Nanne Grönvall har genom decennier rönt stora framgångar som artist, låtskrivare, programledare i radio och tv och skådespelerska på teaterscener runt om i Sverige. Med låtar i bagaget som Håll Om Mig, Avundsjuk, Highland och Den Vilda, som vann Melodifestivalen 1996, så har hon skapat minnesvärda hits.  Genom åren har hon haft egna krogshower och ofta varit med och skrivit manus till dem. Även utmärkelserna har blivit många genom åren: Guld och platinaskivor såväl som andra priser och nomineringar både i Sverige och internationellt, bl.a. Diamond Awards i Belgien och Det Vackraste, som hon var med och skrev och som tilldelades en Grammis. Hon blev också invald i Melodifestivalens Hall of Fame 2020.

Författare Nanne Grönvall

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-11-25

Format Danskt band

ISBN 9789189261525

Förlag Lava Förlag

Bokserie ()

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap