Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”DE HETASTE BÖCKERNA TILL DE BÄSTA PRISERNA

Varukorgen är tom

Det börjar med en katastrof. Precis det som inte får hända, i ett sommarparadis, händer ändå: ett barn. Obevakat. På en strand.

Från katastrofen sprider sig händelserna ut och iväg, som ringar på vattnet, och påverkar kärlek och vänskap, skuld och hopp, framtid och rädslor i tre familjer som hjälplöst knyts till varandra.

Berättelsen utspelas i det lilla fiskeläget Kummelvik på Österlen, dit konstnärsparet Olle och Sonja med dottern Nike anländer i början av 1980-talet. De lär känna Tommy och Karin, som bor på det fashionabla Näs med tvillingbarnen Gustaf och Oscar. I gemenskapen finns också Janne och Rosmarie med barnen Katta och Martin. Janne kommer från en släkt av torskfiskare, men torsken håller på att ta slut. Och Rosmarie har, för att rädda det lilla samhället, gett sig in i kommunpolitiken.

Agnes Lidbecks nya roman är en återkomst i det stora formatet. Generationer kopplas ihop och frigör sig från varandra, längtar och lever med varandra. I bakgrunden går tiden. Samhället förändras. Motsättningarna skärps. Dörrar öppnas ut i världen.

Nikes bok är en svepande roman att leva länge i, och samtidigt ett detaljerat porträtt av en tid, en plats, och människorna som formar den, och formas av den.

Författare Agnes Lidbeck

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-10-07

Format Inbunden

ISBN 9789113105406

Förlag Norstedts

Antal sidor 723

Vikt 723 gr

Bokserie Hemmahamn

Illustrerad Nej

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap