Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / Dimensionering av svetsade konstruktioner i olegerade och låglegerade stål

Denna handbok vänder sig i första hand till dem som önskar tränga djupare in i beräkningsmodeller och metoder för att bestämma svetsars hållfasthet Kapitel 2-7 behandlar fenomen, som man ofta stöter på vid beräkning av svetsade konstruktioner, men som inte primärt avser själva svetsfogen. Således behandlas gränslastteori vridning egenspänningar i svetsade och osvetsade konstruktioner instabilitet såsom knäckning, buckling och vippning Alla avsnitt är enbart orienterande. För dem som önskar tränga djupare in i teorierna lämnas referenser i texten samt i litteraturförteckningen. Kapitel 1-8 är mer inriktade på analys av själva svetsförbandet. Speciell hänsyn har tagits till FEM-analyser av svetsade konstruktioner och brottmekaniska beräkningar av utmattningsbelastade svetsförband.

Författare Claes Olsson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 1993-01-01

Format Inbunden

ISBN 9789175483207

Förlag Industrilitteratur

Antal sidor 282

Bokserie ()

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap