Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / INSPIRATION / Aktuellt i media

Aktuellt i media

Under vår avdelning ‘aktuellt i media’ hittar till alla de senaste och mest omdiskuterade böckerna. Författare som gästat morgonsofforna, nya böcker det pratats om på nyhets- och radioprogram, bloggar och bibliotek. Böcker som debatterats i pressen, figurerat på Babel etc etc. Här har vi en härlig samling böcker aktuella i press och media.

Aktuellt i media och böcker från samhällsdebatten hos Bestories.se

Aktuellt i media! Ta reda på vilka berättelser som berör, vilka ämnen som upprör och vilka böcker som tar plats i samhällsdebatten. Inspireras av böckerna det pratas om i press & media just nu, debatterade titlar och den senaste litteraturen, forskningen, nobelpristagarna, debutanter och bästsäljande författare. Böcker som lyfts fram i radio & TV, i tidningar, på bloggar och på TikTok. Vissa böcker blir tongivande för hela generationer. Häng med i debatten och läs böckerna det snackas om just nu. Upplev svindlande äventyr, fascineras av samtida berättelser, njut av fängslande romantik, dramatik, deckare och kriminalhistorier eller en facklitterär bok av grävande journalister. Välkommen till vår avdelning ‘aktuellt i media’ och inspireras av samhällsdebatten. Hitta din nästa favoritbok redan idag. Snabbt, billigt och enkelt hos oss på Bestories.se

Låt oss hålla kontakten

Var först med de senaste nyheterna, få inspiration och exklusiva rabatter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och få 10% på din nästa order.

Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap