Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / INSPIRATION / Nya barnböcker

Nya barnböcker!

Letar du efter nya barnböcker, den senaste litteraturen och böcker som håller unga läsare fängslade? Då har du kommit rätt! Hos oss på Bestories har vi alltid fingret på pulsen och erbjuder ett brett urval av bästsäljande nya barnböcker, till marknadens bästa priser och med snabba leveranser. Vi anser att böcker skapar minnen för livet! Välkommen att hitta er nästa favorit redan idag!


Topplista Barn- & UngdomsböckerNya barnböckerÅldsersindelad läsningÅrets alla julkalendrarVi tipsar omBarnens favoritserierBarn- & ungdomsböcker i pocket


Köp nya barnböcker billigt hos Bestories.se!

På Bestories har vi ett brett och ständigt växande urval av nya barnböcker för alla stunder och åldrar. Högläsningsböcker, bilderböcker, böcker för nybörjaren så som böcker för tonåringen och de unga vuxna. Vi har allt från Astrid Lindgren, Elsa Beskow, Selma Lagerlöf och andra klassiker till nya favoriter av samtida författare och illustratörer. Att hitta roliga och intressanta böcker för barn, tonåringar och unga vuxna kan vara en utmanande uppgift, men genom att bläddra bland vårt breda utbud ämnen och författare hittar du rätt bok på nolltid. Värdefullt är att involvera ditt barn i vilken bok ni ska välja. Om barnet får vara med och välja blir ofta närvaron vid sagostunden bättre. Ska du som vuxen hitta böcker till barn kan du gärna utgå från ett ämne du känner är viktigt och med en huvudperson som barnet tycker om. För att ytterligare hjälpa dig i sökandet efter rätt bok är våra kategorier åldersindelade där du enkelt hittar passande böcker för barnets utveckling. Vårt mål är att väcka barns önskan att läsa och hoppas du hittar vad du söker, alltid till låga priser och med snabba leveranser. Smidigt och lätt helt enkelt!

Åldersindelade barnböcker hos Bestories Bokhandel

Barns åldrar behöver olika typer av böcker varför vi har sorterat dem på ålder. Åldersindelningen av barnböcker utgår främst från barnets utveckling och intressen. Gemensamt för alla våra barnböcker är att de även ofta uppskattas som högläsningsböcker av hela familjen, tillsammans i soffan eller i sängen.

0-3 år.
Pekböcker och lättlästa bilderböcker
Har du slut på godnattsagor, sångböcker eller fyndiga barnrim som får de små att fnissa? Söker du en present till ett dop eller julafton? Hitta vårt bästsäljande sortiment av böcker för spädbarn och småbarn i åldrarna 0-3 år till oslagbara priser! Hitta böcker som hjälper till lärande, ABC-böcker, pekböcker, lättlästa bilderböcker eller en klassisk barndom du själv läste som liten.

3-6 år
Bilderböcker, böcker med lite mer text samt utvecklade berättelser

Letar du efter böcker för nybörjaren? Välkommen att utforska vårt breda utbud böcker för 3-6 åringar, perfekta för tidig lästräning. Upplev bästsäljande titlar från fantastiska barnboksförfattare, illustrativa bilderböcker, populära högläsningsböcker, klassiker och mer till oslagbara priser.

6-9 år
Böcker anpassade för äldre förskolebarn och skolbarn som nyss knäckt läskoden

Letar du efter roliga, grafiska romaner och kapitelböcker för barn i åldern 6 - 9 år? Böcker till barn som precis börjat läsa där fängslande berättelser stimulerar och förbättrar ordförråd. Men även härligt klassiska högläsningsböcker för hela familjen att njuta. Välkommen att handla böcker från vårt breda utbud bästsäljande titlar för åldersgruppen 6-9 år.

9-12 år 
Mer avancerade böcker, ofta i form av serier, för den lite mer vana bokslukaren, men också böcker som föräldrar gärna läser för barn yngre än målgruppen för fina stunder tillsammans!
Välkommen att upptäcka barnböcker som väcker läslust och vårt breda urval bästsäljande böcker för barn i åldersgruppen 9-12 år. Barn i åldersgruppen 9-12 år söker mer utmanande böcker att läsa under längre perioder och med ämnen eller genrer som intresserar just dem. Böcker som gärna får underhålla, undervisa och inspirera, från välkända författare med förmågan att fängsla. Hos oss på Bestories finns en ny fantastisk bok att uppleva för alla våra unga läsare. Till grymma priser och med snabba leveranser.

Tonåringar och unga vuxna
Letar du efter fängslande böcker till alla våra tonåringar och unga vuxna? Böcker som vänder sig till både tjejer och killar, samt klassiker för familjen att läsa tillsammans.Välkommen att bläddra igenom vårt omfattande utbud av de bästa böckerna för denna målgrupp som sträcker sig från ämnen som skönlitterära berättelse,  kärlek, romantik och vänskap till facklitteratur inom ämnen såsom samhälle som politik, social medvetenhet med mer, alla skrivna av fantastiska författare. Böcker som självklart även fungerar lika bra för både äldre som yngre läsare. En avdelning fylld till bredden med härliga böcker för tonåringar och unga vuxna. Självklart till marknadens bästa priser och med snabba leveranser. Välkommen till oss på Bestories!

Stort sortiment barnböcker med något för alla

I vårt stora sortiment barnböcker är vi säkra att du hittar något för alla och böcker som passar just dig. Att välja rätt barnbok är en viktig del av uppväxten varför vi gjort det så enkelt det går för att hjälpa dig hitta rätt bok. Det finns åldersindelade kategorier, böcker efter genre, skönlitteratur och facklitteratur. Vi har även listat alla de mest populära barnboksserierna för våra unga bokslukare. Vi vill helt enkelt påstå att vi har någor för alla och letar du nästa spännande barnbok så har du kommit helt rätt! Välkommen till oss på Bestories Bokhandel.

Låt oss hålla kontakten

Var först med de senaste nyheterna, få inspiration och exklusiva rabatter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och få 10% på din nästa order.

Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap