Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / INSPIRATION / NYHETER

Nyheter

Häng med i bokutgivningen! På Bestories.se har vi titlarna, författarna, forskningen, den senaste litteraturen, nobelpristagarna och debutanterna. Allt från bestsellers till prisbelönta författare, nervkittlande deckare, gripande skönlitteratur, svindlande romaner och aptitretande kokböcker. Varje dag fyller vi på med nya nyheter och mängder av populära böcker. Allt i sällskap av miljontals andra titlar. Inspireras av böckerna som trendar, där du oavsett genre alltid hittar den mest lästa litteraturen online. Med stort engagemang och högt driv ger vi dig de senaste nyheterna inom det litterära Sverige varför vi är rätt säkra på att du kommer hitta just den bok du söker - smidigt och lätt helt enkelt!


Populära boknyheterNya romanerNya Deckare & ThrillersNya kokböckerNya barnböckerVåra bästa boktipsFörhandsbeställ heta titlarAktuellt i media