Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRI FRAKT ÖVER 169 KR - BETALA SENARE MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / Om oss

WE ARE BESTORIES

Bestories.se är en oberoende bokhandel med mängder av böcker, lästips & inspiration, spel och pappersvaror. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker, studielitteratur och läromedel, oftast till marknadens bästa priser. Hos oss får du inte bara tillgång till massor av fysiska böcker utan också ett heltäckande sortiment av digitala böcker. I vår bokhandel kan du enkelt välja att köpa en ljud- och e-bok utan abonnemang eller månadsavgifter. Med över en miljon titlar på världens alla språk har vi något för alla redo att skickas direkt hem till din brevlåda eller digitalt till mobil eller padda

EN MODERN BOKHANDEL FÖR ALLA

Bestories vision är att vara en modern bokhandel för alla, dit barn och ungdomar återvänder för att inspireras och hitta de senaste trenderna och där vuxna smidigt och enkelt hittar sina bästa läsupplevelser och facklitterära insikter. Där alla format och all litteratur från hela världen lätt och snabbt ska vara tillgänglig för alla. Vi är oberoende i vår ägarstruktur och vill utmana genom att kunna bidra till ett demokratiskt samhälle där all litteratur ska få samma utgångsläge.  Genom vårt unika system, moderna plattform och strömlinjeformade distribution ger vi Bestories kunder tillgång till ett heltäckande sortiment och de senaste trenderna av fysiska- och digitala böcker. Genom samarbete med en av Sveriges största bokdistributörer kortar vi våra leveransvägar så våra kunder får sina böcker både enkelt och snabbt.

INKLUDERANDE, KOMPETENT OCH TRENDIG!

Alla goda ting är tre! På Bestories ämnar vi efterleva värdeorden inkluderande, kompetent och trendig. Vi strävar vi efter att erbjuda något för alla, oavsett utgångsläge. Vi önskar vara inkluderande i alla led, internt som externt. Under Bestories tak finns en gedigen och engagerad personal med mångårig kunskap och näsa för trender och fingret på pulsen som dagligen letar och tar in den senaste litteraturen. Allt för att vi ska kunna erbjuda ett brett utbud av all typ av litteratur inom de senaste trenderna till våra kunder.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

På Bestories tar vi miljön runt omkring oss på allvar och arbetar hela tiden med att förbättra och effektivsera oss för att möta dagens krav på hållbarhet. Som e-handelsbolag är frakt och lager en stor del av vår verksamhet. Att leverera paket så snabbt och nära kunden som möjligt är en viktig del av vår affärsmodell samtidigt som det ska ske på ett pris- och miljömedvetet sätt. Vi arbetar bara med speditörer som är marknadsledande inom branschen på miljösmarta transporter. Konsumtionen av produkter har en större påverkan på miljön än sortering av avfall, återvinning och energisparande tillsammans. Värt att tänka på är att slå ihop sina köp med vänner och familj vilket gör att antalet leveranser minskar. På detta sätt bidrar vi alla till en bättre miljö.

Låt oss hålla kontakten

Var först med de senaste nyheterna, få inspiration och exklusiva rabatter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och få 10% på din nästa order.

Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap