Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”DE HETASTE BÖCKERNA TILL DE BÄSTA PRISERNA

Varukorgen är tom

HEM / POPULÄRT / Barn- & Ungdomsböcker

Barn- & Ungdomsböcker!

På Bestories har vi ett brett och ständigt växande urval av barn- & ungdomsböcker för alla stunder och åldrar. Högläsningsböcker, bilderböcker, böcker för nybörjaren så som böcker för tonåringen och de unga vuxna. Vi har allt från Astrid Lindgren, Elsa Beskow, Selma Lagerlöf och andra klassiker till nyligen skrivna favoriter av samtida författare och illustratörer. 

Våra kategorier är åldersindelade där du enkelt hittar passande böcker för barnets utveckling. Vårt mål är att väcka barns önskan att läsa och hoppas du hittar vad du söker, alltid till låga priser och med snabba leveranser - smidigt och lätt helt enkelt! Åldersindelningen av barnböcker utgår främst utifrån barnets utveckling och intressen. Gemensamt för alla är att våra barnböcker ofta även uppskattas som högläsningsböcker av hela familjen, tillsammans i soffan eller i sängen.  

Barnböcker 0-3 år: pekböcker och lättlästa bilderböcker. 
Barnböcker 3-6 år: Primärt bilderböcker och böcker med lite mer text samt utvecklade berättelser. 
Barnböcker 6-9 år: Kapitelböcker anpassade för äldre förskolebarn och skolbarn som nyss knäckt läskoden. 
Barnböcker 9-12 år: Mer avancerade kapitelböcker, ofta i form av serier, för den lite mer vana bokslukaren,
men också böcker som föräldrar gärna läser för barn yngre än målgruppen för fina lässtunder tillsammans.!


Topplista Barn- & UngdomsböckerNya barnböckerÅldsersindelad läsningVi tipsar omBarnens favoritserierBarn- & ungdomsböcker i pocket


Låt oss hålla kontakten

Var först med de senaste nyheterna, få inspiration och exklusiva rabatter! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och få 10% på din nästa order.

Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap