Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check” FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 199:-

”check” SHOPPA NU BETALA NÄSTA MÅNAD MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / STUDENTLITTERATUR / Studentlitteratur inom Naturvetenskap / Matematik och grundläggande konstruktionsteknik : för konstruktörer som arbetar med svetsade produkter i stål

Att förstå hur en svetsad konstruktion hållfasthetsmässigt fungerar och lämpligen utformas kräver djup kunskap inom flera områden. Matematik och grundläggande kunskaper i hållfasthet är exempel på sådana kunskaper. Matematikdelen i boken är inriktad på de tillämpningar som utnyttjas i bokens konstruktionskapitel. Konstruktionsavsnittet i boken tar upp hållfasthetslärans mest grundläggande delar, anpassat för konstruktion av svetsade produkter. Avsnittet avslutas med ett sammanfattande exempel samt ett hjälpkapitel med härledningar av ekvationer och uttryck samt praktiska tabellverk över valsade profiler och elementarfall för böjning av balkar. Claes Olsson har en livslång erfarenhet när det gäller konstruktion och hållfasthetsanalyser av svetsade produkter. I dag är han ansvarig för TechStrat of Sweden AB, ett företag som erbjuder strategisk teknisk rådgivning, kurser och seminarier till industrin.

Författare Claes Olsson

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-03-26

Format Inbunden

ISBN 9789198152937

Förlag TechStrat Publishing

Antal sidor 368

Vikt 870 gr

Bokserie ()

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap