Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

”check”SNABB LEVERANS, FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 159:-

”check”SHOPPA NU BETALA I DECEMBER MED KLARNA

Varukorgen är tom

HEM / STUDENTLITTERATUR / Studentlitteratur inom Samhällsvetenskap / Den som inte talar finns inte : kurdiska krigsskadade flyktingars livsberättelser

Kurdiska flyktingar i Sverige och andra delar av världen lever i ofrivillig exil. I denna exil ska flyktingarna erövra nya språk, kulturella koder, integreras och långsamt lära sig att leva som medborgare i ett nytt land. De ska även utstå fördomar, rasism och stora okunskaper om Kurdistan och landets historia samt nuvarande situationer, spridda i förskingring eller förföljda i olika delar avKurdistan.
Flykten är för de allra flesta ett val man tvingas att göra, för att kunna överleva, och för en av jordens mest utsatta folkgrupper ärdetta en sanning som tyvärr alldeles för sällan har några undantag. Den som inte talar finns inte – kurdiska krigsskadade flyktingars livsberättelser är ingen vetenskaplig rapport, inte heller en skönlitterär bok, inte heller en tvärsäker partsinlaga: den är en mix av olika röster och sätt att tänka kring flyktingars situation.

Författare Farhad Jahanmahan, Cecilia Persson, Omar Sheikhmous

Språk Svenska

Utgivningsdatum 2021-10-11

Format Danskt band

ISBN 9789189397842

Förlag Ekström & Garay

Antal sidor 197

Vikt 409 gr

Bokserie ()

Illustrerad Ja

Skriv en recension

Böcker från samma författareBöcker du har tittat påRekommenderade böckerBästsäljande böcker


Vi är Bestories

Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel. 

Alltid till bästa pris och snabba leveranser.

Populära kategorier

Boknyheter
Boktopplistor
Boktips

© Bestories AB  |  Om cookies  |  Sitemap